Post by mescyzoonibbra on Feb 20, 2022 7:53:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Кулінарні ігри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Кулінарні ігри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Кулінарні ігри 2022 version ▞▞▞
отримав задоволення від гри, але не можу отримати дорогоцінні камені
Ця гра є шахрайством. Я заплатив так багато грошей у цю гру, і я не встигаю. Це обговорення.....Мені шкода, що я навіть почав цю гру і витратив так багато грошей.... Так, це викликає звикання, і так, ви витратите багато грошей на дорогоцінні камені, тому що їх дійсно важко знайти. ..Я видалив цю гру, це просто до депресії...😡
весело та захоплююче, хоча я хотів би, щоб було легше здобувати діаманти
Можна завершити лише 1 ресторан. У грі потрібно багато діамантів, щоб відкрити нові ресторани, потрібно буде їх купити, доведеться повністю припинити грати.
Cooking Fest : Cooking Games Pelihalli npgk
Це була б чудова гра, але дорогоцінні камені важко дістати, а часу на проходження рівня мало. Нечесно, що після кожного рівня ми маємо право лише на 2 дорогоцінні камені/діаманти. Це стає важко, тому що вам також потрібно оновлюватися за допомогою дорогоцінних каменів/діамантів, і дратує те, що через оновлення неможливо перейти з одного рівня на наступний, і я сподіваюся, що ви збільшите кількість дорогоцінних каменів, які ми отримуємо на кожному рівні принаймні до 15 за рівень, щоб можна було оновити обладнання та купити ресторан
Я люблю грати в цю гру, у яку ми повинні збирати гроші та діаманти. Це досить час, щоб пройти гру для інших.
Поки що ігрова графіка була хорошою, це, мабуть, приносить задоволення, але вимірювач терпіння також занадто швидкий. Я мав так довго грати в цю гру, але мені довелося її видалити, ЗАБАГАТО РЕКЛАМИ.
Дуже цікаво
Мені подобається гра, але чи дійсно це потребує часу, перш ніж ви ввійдете, я шукав gsme без реклами, але я не знайшов його, тому я взяв цю. Досить добре 😅😻😸❤️🧡💛
Дуже найкраща гра, яка коли-небудь ще більше покращується, хочеться готувати речі та час, найкраща дуже проста гра
Сподіваюся, ви дасте більше безкоштовних діамантів, щоб я міг перейти до наступного етапу. Прикро, що для переходу на наступний етап мені потрібно заплатити за діаманти.
Cookig Fest:משחקי בישול ארקייד tpfh
Спробував. Цікаво, але не можна отримати діаманти для оновлення, якщо їх не придбати. Про видалення. Потрібно вміти заробляти діаманти під час гри.
Гарна гра Мені подобається ця гра, така цікава гра, така напружена гра, але також подобається ця гра. Мені потрібен режим для 2 і 3 гравців. Мені потрібні діаманти та щоденне молоко. Ви можете дати це означає, що я продовжую.
Гаразд, мені це подобається, оскільки попкорн готується повільно. Але поганьте всі ці діаманти, щоб відкрити новий ресторан, коли вам доведеться використовувати їх плюс монети для оновлення та дивитися додавання лише для одного діаманта здається невеликим, враховуючи, скільки діамантів потрібно. Не дивно, що додавання дають так багато монет, лол
Це гарна гра і приємна, але вона набридає рекламою, ой
гра приємна. все-таки дорогоцінні камені дуже важко отримати.
Поганий м'яч... навіть не встиг розпочати гру, перше, що з'явилося - це реклама.
Багато реклами, але я не проти. Може бути трохи цікавіше.
як заробляти бриліанти
Cooking Fest :игре кувања Аркаде xzi
Поки що чудова гра. Я спробував пограти в деякі з цих кулінарних ігор, але мене вигнали, щоб дізнатися, що мені потрібно починати все спочатку.
Одна зірка, тому що ви можете грати лише в одному ресторані, за інші ви повинні платити реальні гроші, а також у вас постійно з’являється реклама. Не проти заплатити через деякий час, але отримати лише один ресторан і назвати це безкоштовною грою, на мою думку, це просто шахрайство. Довелося видалити його, шкода.
весела гра!
Cooking Fest : matlagingsspill Spillehall sxj
Отже, що дуже розчаровує в цій грі, так це те, що ви не можете перейти на наступний рівень, не купивши дорогоцінні камені, тому що перехід до наступного ресторану коштує смішну суму, я відчуваю, що після проходження всіх рівнів в одній області ви повинні автоматично перейти до наступного , хороша гра, але через це видаляється
Я грав у це деякий час тому і видалив його, оскільки я не прогресував, яка різниця зараз! Чудова графіка. Люблю це.
Мені ця гра лише трохи подобається. Це схоже на гру COOKING FEVER. Я ставлю 2 зірки лише тому, що діамант для оновлення дуже високий, будь ласка, виправте це. Немає жодного способу зберегти прогрес гри через google play або увійти до facebook. Виправте також цю проблему. Я вважаю за краще грати в COOKING DIARY, яка є відзначеною нагородами грою. Є спосіб увійти у facebook, щоб ми могли зберегти прогрес
Кучааа реклами ...нові етапи за брюли ....жах!
Перший обід був хорошим. Ви можете оновити без грошей. Але ця гра – це лише гроші або ніякого оновлення
Це така повільна гра. його музика робить мене сонним. це так повільно, будь ласка, оновіть його. будь ласка, зробіть це швидко.
НЕ ТРУДИТЬСЯ! Кульгавий. Ніякого запуску, якщо ви не хочете продавати свою інформацію та інформацію своїх друзів. Чуйність гри ДУЖЕ повільна, і загалом це дуже погана гра. Той, хто дає ці захоплені відгуки, або пов’язаний з розробниками, або придбав відгук.
досягти рівня 7, а потім попросити оцінити, зробіть це, але не вийде з екрана оцінки
Потрібно полегшити заробляти діаманти... Не мати їх на початку гри та мати 50 діамантів до рівня 2 – це не дуже добре.
Ця гра гарна, але люди просто поспішають. І я теж не люблю поспішати, все просто обгорає, крім того, що це цікаво. Як хтось сказав, що це doo doo doo, але для мене не doo doo doo
Немає дорогоцінних каменів, щоб отримати 3 зірки на рівні. Але гра приємна
Mystery Tales 4 f2p Petualangan kox
Супер
Мені подобається гра, і мені подобаються виклики, але чому вам так важко вигравати дорогоцінні камені для покращення предметів або етапів, які вам так потрібні? Це ніби ви створили ігри для гравців, щоб вони зазнали невдачі та видалили вашу гру. Ви можете це виправити.