Post by mescyzoonibbra on Feb 20, 2022 7:26:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
je to moc rasisticka hra nestahujte
Dobrá hra, ale hlavný dôvod, prečo dávam túto 1 hviezdičku, je... REKLAMY! Áno... Je to ako... Zabil Buddyho? Pekne, maj odmenu! | Vezmite prosím na vedomie, že odmeny potrebujú, aby ste videli reklamu | Otvoriť panel s nástrojmi? AD! Nerob nič? prečo? Stačí dostať inzerát.. Chcete zlato? Stačí mať reklamu... ZNOVU!!! Zakúpené odstrániť reklamy? Napriek tomu... ZÍSKAJTE REKLAMY! A.. Evidentne.. WiFi... KTORÉ ZNEMOŽŇUJE NÁKUP POLOŽKY!!!!! Takže .. 4/10, slušné, zvýšilo by sa, keby tam nebolo veľa reklám.
Hra je dobrá. Ale reklamy sú hrozne.
dîner du monde de la cuisine Arcade tdqj
Premeškaná príležitosť na skvelú hru, plná reklám. Ak môžem odporučiť, odinštalujte to a nainštalujte akúkoľvek hru Beat the Boss. Väčšina pozitívnych recenzií na túto hru je falošná.
Plné reklám, ako sa očakávalo. Bavila som sa, až kým som nemusela každú minútu pozerať reklamu. Reklamy mi až tak nevadia, ale prosím, trochu to zredukujte. Tak prečo 2 hviezdičky? Užil som si hru v prvých minútach a množstvo spôsobov, ako môžete mučiť kamaráta, je zábavné, len je to otravné, pretože niektoré z najlepších predmetov sú zamknuté za nejakým druhom výplatnej steny. Zábavná hra, ale málo alebo vôbec žiadny herný čas, keďže väčšinu času zaberajú reklamy. Tiež musíte platiť, aby ste mali hlúposti ako krv...? lol
Super Buddy Kick 2 hra na Desure - Desura
Kick the Buddy Action xxzr
Super dakujem
Príliš veľa reklám, každú minútu reklamy, neuložilo všetku položku, ktorú som si kúpil v hre, aj keď som sa prihlásil pomocou účtu Google. Hovorí sa, že na uloženie všetkých položiek sa prihláste pomocou účtu Google. Hra je neustále zmrazená.
Buddy Kick : AntiStress, Anger, Anxiety & Stress Relief Game
Je to zábavná hra, ale existuje veľa reklám. Po spustení hry sa vám zobrazí reklama, z ktorej sa nemôžete dostať. A hra ma spustila (Lol) po tom, čo som si pozrel 20 reklám, ktoré skončili tým, že som nedostal nič. Opäť je to stále zábavné okrem reklám, pretože to treba opraviť. Tiež prečo stojí odstránenie reklám 6 dolárov.
ZlaaaaAaaaA blbaaaaaaaaaa hnuuuuuuuuuuus
Kick the Buddy Action pcfa
Bolo by to ľahkých 5 hviezdičiek, ale existujú 4 slová, ktoré popisujú, prečo to tak nie je: Cesta. Tiež. veľa. Reklamy. Vždy, keď otvorím poznámkový blok, bum, reklama. Keď mi ponúknu darček zdarma, buď si pozriem reklamu a dostanem darček, alebo odmietnem a pozriem si reklamu aj tak. Nezostáva vám nič iné, len pozerať reklamu každé 2 sekundy a väčšinou sú to tie otravné 30 sekundové nepreskočiteľné. A niekedy dokonca dostanem reklamu na mobilnú hru, ktorá ma zavedie do obchodu s aplikáciami, aj keď sa nedotknem obrazovky. Strašné.
Môže to byť zábavné, ale príliš veľa chýb. Neexistujú žiadne aktualizácie a žiadna odpoveď od vývojárov o chybách.
Táto aplikácia je dostupná iba v App Store pre iPhone a iPad. Kick the Buddy: Forever 12+.
Nepracujte na aceri
Obrat z App Storu rastie stále rýchlejšie, iOS aplikácie zarobili 2x ... V prepočte tak iOS tituly zarobili o 94 % viac. ... Kick the Buddy.
Je to dobrá hra ale bola lepšia
Je to dobre ale nejde my to druhykrat zapnúť
Kick the buddy je úprimne jedna z najviac upokojujúcich hier, pretože vždy, keď som naštvaná, jednoducho kopnem do kamaráta a všetok svoj hnev vypustím na neho.
Jeho veru boh
Mne to ani nejde
Bez internetu sa nedá nič robiť, ale ak povolíte internet, nedostanete nič okrem reklám, pokiaľ nezaplatíte Rozumiem tomu, že sem-tam dostanem reklamu, ale svätá krava Otvorím ponuku položiek a je to reklama zakaždým
Neviem, ako existuje 5-hviezdičkové hodnotenie, dostávam reklamy do bodu, kedy ich dostávam neustále, dokonca aj bez internetu, poznám hru s názvom sandbox, ktorá nemá ŽIADNE REKLAMY a pravdepodobne to môže mať reklamy na reklamy ako crunchyroll
Zlá skúsenosť Stiahol som si túto hru, aby som odstránil stres z mojej mysle, ale táto hra ho len zvýšila. Doslova vždy, keď niečo urobíte, príde nepreskočiteľný príspevok, ktorý musíte neochotne sledovať a ak vypnete internetové pripojenie, nedovolí vám nakupovať veci, stiahol som si hru, aby som ju mohol hrať, nepozerať sa pridáva. Nikomu by som neodporúčal sťahovať túto úbohú hru a dúfam, že tam bola aj možnosť dať nulovú hviezdičku
Rovnaká klasická hra ako vždy s otravným hlasom. Len ma rozčuľuje, ako existujú položky, ktoré nemôžete používať bez plateného členstva, dokonca ani nepríjemne otravné získať prémiovú menu.
gg
Zábavná hra.
Ceny Sódových Automatov - Video automat so skutočnými ...
Kick the Buddy Экшен zml
Android Aplikácia Kick the Buddy, Vyvíjaná Spoločnosťou Playgendary, Je Klasifikovaná V Kategórii Akčné. Aktuálna Verzia Je 1.0.5 Vydaná Na 2019-08-01.
Kick the Buddy: Forever. Trendy Games. Akčné a adventúry, Bojové hry, Strieľacie,
Je to úžasné!
Dobrá hra aspoň sa nebudete nudiť keď si niečo chcete zahrať
Veľmi odvážna hra😎
lúčim sa z touto debilinou ☺☺ z touto hrou ☺☺☺☺
பெற்றோர் மற்றும் மூத்தக் குடிமக்கள் பராமரிப்பு ...
Vpohode hra nemam co vitknut ale su aj ine hry
Dobrá hra ujde to
Kick the Buddy Akčné qhc